Ecran LCD - Acer Aspire 5715Z

Firma infiintata in anul 2005
Laptop Computer contact Information

Ecran LCD Acer Aspire 5715Z

  RSS for computer part Ecran LCD Contul Meu  |  Continutul Cosului  |  Plateste   

[108.36€] - [465 Lei]

Produs în stoc. 6 luni garantie
Acer Aspire 5715Z Descriere :

Acer Aspire 5715Z

Categorie : Ecran LCD

Simptome ale unei ACER ASPIRE 5715Z ecran defect.

Aceasta poate părea mici baruri verticale sau orizontale de culoare.

ACER ASPIRE 5715Z ecran poate fi împărtit în 2 sau 4 a se vedea mai multă atentie acestei probleme, dar poate fi, de asemenea, a avut o placă grafică ACER da drumul.

Ecranul estompează singur sau sfîrîie atunci când vă deplasati, asigurati-vă că atunci când vă propriul LCD prin cablu (sau cu LED-uri), precum si convertizorul dumneavoastră, deoarece aceste simptome pot fi, de asemenea, au avut la aceste componente.

Ecran negru, nu veti vedea nimic, dar auzi pornirea Windows pentru a detecta dacă într-adevăr ACER ASPIRE 5715Z ecran, care se află în culpă, îti sugerez să conectati computerul la un monitor extern (VGA sau HDMI). Atentie la un ecran negru poate veni, de asemenea, dintr-o placa grafica ACER sau o placa de baza defect.

Atentie din nou, chiar dacă un monitor extern, problema nu apare, aceasta poate veni in continuare de la cardul dvs. de grafică.

Întuneric ecran ACER ASPIRE 5715Z fără lumină, în general, este vorba de invertor si, în cazuri foarte rare de placa de baza, dar se poate veni, de asemenea, de la neon a ecranului.

Ecran color (rosu, în general) astfel încât acesta vine pe ecran, dar, uneori, placa grafica.

Ecran alb, acesta poate proveni din ecran, dar, de asemenea, ACER ASPIRE 5715Z LCD cablu, placă grafică sau placa de baza pentru a vedea.

Pete negre sau urme de lichid negru pe panoul LCD, fără îndoială, aceasta este piatra pe care a luat-o lovitura.

Ai ghicit, este foarte dificil de diagnosticat esecul de hardware computer, fără a ACER pentru a testa, este aproape imposibil. Chiar dvs. reparatori de multe ori nu au toate materialele necesare .... asa ca cel mai bine este de a comanda piese si apoi a obtine o restituire în cazul în care nu, aceasta este singura solutie.

Modificarea ecranului.

Trebuie să eliminati fata de plastic a ecranului înainte de a ACER ASPIRE 5715Z, desurubati balamalele de pe ecran, deconectati cablul de invertor si LCD (sau LED). Atentie la LCD prin cablu (sau LED), scoateti orizontală, astfel încât să nu se deformeze conectorul de ecranului.

Atunci când ati pus faianta noua ta pune un folie cu bule, pentru a evita zgârierea suprafetei ecranului.

Testati panoul LCD (sau LED) dacă acesta functionează înainte de reasamblare (ora câstig, în caz de probleme)

Păstrati ecranul.

Atunci când curătati faianta dumneavoastră, luati un ecran special lichidă si nimic altceva, ai putea deteriora suprafata, de preferintă cu o cârpă moale, care nu este scame.

Întotdeauna să vă păstrati calculatorul ACER închis atunci când nu este utilizat, acesta previne zgârieturi si atentia socat, de asemenea, să pisicile carora le place sa atace ecran atunci când se miscă. (Screensaver)

Închideti întotdeauna ACER computer usor, pentru a evita socurile.

Specificatii: Putem trimite ecrane compatibile aceeasi calitate sau mai bine, acestea sunt 100% compatibile cu masina dvs. si toate au fost testate.


Produs de revânzare. 100% de lucru - 100% testate. Livrare: 3 zile

Nou: Ia un nou produs pentru acelasi pret la cerere pentru comentarii la achizitionarea (timpul de livrare extinse: 18 -22 zile pentru un nou produs)
Listă de referinte compatibile

57i5z 57l5z 571sz s715z s71sz
  Cautare rapida


  Avizul

Adrian (16.09.2015) :

Am cumparat de mai multe ori de la ei si niciodata nu am avut probleme cu produsele sau cu livrarea.

Andrei (19.012.2015)

Am cumparat de curand de la ei. Prompti si foarte ok, nu am avut niciun fel de probleme. Recomand !

Daniel (18.02.2015)

Mult Succes in continuare!.

 
6 luni garantie


Livrare: 3 zile
  Cosul de cumparaturi  
... este gol