încarcator - BLUESRORK UNIVERSAL ADAPTER BS-PW-NB-90/W1

Firma infiintata in anul 2005
Laptop Computer contact Information

BLUESRORK UNIVERSAL ADAPTER BS-PW-NB-90/W1

  RSS for computer part încarcator Contul Meu  |  Continutul Cosului  |  Plateste   

[36.12€] - [155 Lei]

Produs în stoc. 6 luni garantie
BLUESRORK UNIVERSAL ADAPTER BS-PW-NB-90/W1 Descriere :

BLUESRORK UNIVERSAL ADAPTER BS-PW-NB-90/W1

15V 20V

 

Categorie : încărcător

Simptome ale unei încărcător defect.

Nu te lăsa păcălit de lumina verde de pe încărcător mic dumneavoastră dacă laptop-ul nu se va transforma , suntem vreodată pentru a vedea încărcător aparent execută atunci când el nu hrănit calculator . Acest lucru este imposibil de a porni de pe computer pot rezulta, de asemenea, de la placa de baza sau conectorul de alimentare. Cel mai simplu mod este de a testa dvs. încărcătorul cu voltmetru inainte de a cumpara alta.

Există, de asemenea, esecul intermitente sau încărcătorul opri după câteva minute sau ore de utilizare, dar atentă, se poate veni de la placa de bază.

Atentia prin contra, dacă calculatorul se opreste atunci când vă deplasati conectorul de alimentare, astfel încât acesta este de multe ori conectorul de alimentare de pe placa de baza este deteriorat.

Modificarea dvs. încărcătorul

Asigurati-vă că vârful deoarece brand-putere fel si acelasi model, uneori, poate avea BLUESRORK UNIVERSAL ADAPTER BS-PW-NB-90/W1 mufa (vârful) diferite.

Fii atent ca intensitate si de tensiune sau încărcătorul de vot ..... Dacă acestea nu sunt identice, se poate prăji placa de baza.

În timp ce acest lucru este optional, asigurati-vă că trimiterile dvs. încărcător BLUESRORK UNIVERSAL ADAPTER BS-PW-NB-90/W1 meci. Cu toate acestea, acelasi model poate fi folosit ca trimiteri si marci diferite de încărcător.

Sfaturi.

Evitati punerea în dieta ta camere prea cald si umed. Atunci când nu utilizati computer deconectati-l de perete si să încerce să-l folosească pe un teren luat cu sau chiar mai bine, nu conectati doar într-o variatie de Luptă UPS si fulgere anti electrice.

Evitati plasarea prea mare o de încărcare place socat (la fel ca toate electronică), dar sub picioarele tale, nu-l lovi.

Nu asezati sârmă în trecerea la riscul ca cineva va lua picioarele si, în caz de conectorul de alimentare pe placa de baza.

Niciodată nu aduce încărcătorul în zone nisipoase. (Plajă, etc ....)

Ar fi, de asemenea, întelept pentru a utiliza aceasta încărcător pentru hardware-ul dvs. si nu pe un alt calculator, care ar avea o legătură similară, fără a avea aceleasi caracteristici electrice, s-ar putea deteriora foarte mult calculatorul si putere.

 BLUESRORK UNIVERSAL ADAPTER BS-PW-NB-90/W1

 BLUESRORK UNIVERSAL ADAPTER BS-PW-NB-90/W1


Produs de revânzare. 100% de lucru - 100% testate. Livrare: 3 zile

Nou: Ia un nou produs pentru acelasi pret la cerere pentru comentarii la achizitionarea (timpul de livrare extinse: 18 -22 zile pentru un nou produs)
Listă de referinte compatibile

bluesrrk bluesrqrk biuesrork b1uesrork 8luesrork blue5rork universai universa1 unlversai unlversal unlversa1 un1versai un1versal un1versa1 univer5al bs-pw-nb-9q/w1 bs-pw-nb-9o/w1 bs-pw-nb-90/wi bs-pw-nb-90/wl 8s-pw-n8-90/w1 8s-pw-nb-90/w1 bs-pw-n8-90/w1 b5-pw-nb-90/w1
  Cautare rapida


  Avizul

Adrian (16.09.2015) :

Am cumparat de mai multe ori de la ei si niciodata nu am avut probleme cu produsele sau cu livrarea.

Andrei (19.012.2015)

Am cumparat de curand de la ei. Prompti si foarte ok, nu am avut niciun fel de probleme. Recomand !

Daniel (18.02.2015)

Mult Succes in continuare!.

 
6 luni garantie


Livrare: 3 zile
  Cosul de cumparaturi  
... este gol